Welkom

Leuk dat u onze website bezoekt! HairQueen is al 12,5 jaar gevestigd midden op de markt van het mooie Oirschot. De salon bestaat uit een klein team enthousiaste dames die al jaren dit allerleukste vak beoefenen. Het belangrijkste vinden wij dat u naar huis gaat met het kapsel wat voor U het beste past. Maatwerk. Creativiteit. Passie. Jezelf zijn. Met gezelligheid. Bent u daar aan toe? Maak een afspraak! Dit kan d.m.v. onze online afsprakenplanner (via onderstaande knop) of telefonisch 0499-57 70 40 voor vragen kunt u ook terecht via de mail contact@hair-queen.nl.

Over ons

In ons prachtige pand aan de  Markt in Oirschot vind je HairQueen.

Dé kapsalon voor dames, heren en kids. Bij ons kun je al sinds 1 november 2009 terecht voor frisse looks en hippe coupes. De nieuwste technieken, de beste producten en een lekker kopje koffie, cappucino of thee. Dat maakt een bezoek aan onze kapsalon een echte belevenis. Knippen, kleuren, permanenten en föhnen in een gezelige sfeer, we draaien onze handjes er niet voor om!

Onze specialiteit?

We zijn met 3 van onze kapsters master in het knippen van de gepatenteerde techniek CURLSYS. Meer info? Klik op de link van: krullenkniptechniek CURLSYS

Benieuwd? Kom langs en ervaar het zelf!

Afspraak maken tijdens onze openingstijden; 
Bel: 0499-57 70 40.

Nog makkelijker, en 24/7 bereikbaar; maak je afspraak online!

Ons huismerk; Authentic Beauty Concept en Boucleme.

Mooie flesjes, heerlijke geur.. Stralend en glanzend haar..

Maar.. Authentic is meer dan dat.  Dit merk staat voor jezelf zijn, dat authentieke schoonheid natuurlijk en eenvoudig is. Het bestaat uit pure ingredienten van zorvuldig geselecteerde natuurlijke en vegan formule ,vrij van sulfaten en siliconen.

Voor de curlies hebben we naast Authentic beauty concept ook Boucleme in huis. Deze lijn, speciaal gemaakt voor krullend haar, sluit heel goed aan voor een perfecte finish na een CURLSYS knipbehandeling.

Ons team

anneke profielfoto

Anneke

“Op 1 november 2009 opende ik de deuren van HairQueen. En nog steeds knip ik met heel veel plezier in het mooiste pand van Oirschot. Ik ben echt verliefd op onze mooie zaak! Vanaf de eerste dag geniet ik van de afwisseling en om van elk kapsel weer een uitdaging te maken. Bij mij kun je ook terecht voor mooie CURLSYS-krullen. Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak!”

Werkdagen: dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

Jessie

“Een half jaar na de opening kwam ik bij HairQueen werken. Ik hoor dus al zo’n beetje bij het meubilair. Maar dat ik hier nog steeds werk zegt natuurlijk al genoeg! Ik zorg graag goed voor mijn klanten, met aandacht, creativiteit en vertrouwen. En dat bijvoorbeeld in combinatie met een ontspannende wasmassage; een aanrader! Ook eens ervaren? Tot snel!”

Werkdagen: dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag

Nathalie

“Op mijn 17e liep ik al stage bij HairQueen. Ik deed daarna ruim 2,5 jaar ervaring op in andere salons. Maar HairQueen beviel me zo goed dat ik hier sinds 2016 weer terug ben! Vooral creatief opsteken, vlechten en een mooie make-up zijn mijn favo's... Ook de uitdaging van mooie CURLSYS- krullen of extensions van HAIRTALK ga ik graag aan!" 

Werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag

Britt

Sinds 2020 ben ik als allrounder te vinden bij HairQueen. Super leuk werken met mijn collega's en de gezelligheid daar omheen. Voor mij ben je aan het juiste adres voor een gezellige behandeling met een vlotte coupe, kleurtje, highlights of een keer lekker wat anders!”  Durf je het aan..!? 

Werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Onze prijzen

 • Knippen Dames v.a.

  €35.75
 • Knippen Heren

  €31.50
 • Knippen Heren (elke 3 weken)

  €17.50
 • Kids 4 t/m 12 jaar

  €28.50
  Kids t/m 3 jaar € 20.-
 • Curlsys

  €82.50
 • Fohnen kort haar

  €28.90
 • Opsteken v.a.

  €35.00
 • Bruidskapsel (pakket incl proefkapsel en fohnen een dag voor de bruiloft)

  €203.50
  Evt ook beschikbaar met bruids make-up €313.50
 • Uitgroei (incl. wassen / drogen)

  €53.65
 • Highlights (bv 10 folies, incl wassen / drogen)

  €53.65
 • Combinatie knippen en uitgroei kleuren ( incl wassen / drogen )

  €87.45
 • Heren knippen (elke 3 weken)

  €17.50
 • Dames knippen en/of verf om de 4 weken: 10% korting

Contact

HAIRQUEEN

Sint Odulphusstraat 3
5688 BA Oirschot

Bel voor een afspraak: 0499-577040 

of maak 'm via onze online afsprakenplanner.

Voor eventuele andere vragen / opmerkingen kunt u ook mailen:

contact@hair-queen.nl

( geen afspraken maken / annuleren via de mail )

 

HairQueen is lid van de Algemene Nederlandse Kappers Organisatie:

OPENINGSTIJDEN

 • Di t/m Vr

  9.00 tot 18.00
 • Za

  9.00 tot 14.00
 • Zondag & Maandag

  gesloten
TOP