Dé kapsalon voor dames, heren en kids!

Knippen. Kleuren. Föhnen. Eerlijk advies. Laat je haar vorstelijk verwennen bij HairQueen. Afspraak maken? Bel 0499-577040 of maak je afspraak via onze online afsprakenplanner.

Over ons

In ons pitoreske pandje aan de prachtige Markt in Oirschot vind je HairQueen. Dé kapsalon voor dames, heren en kids. Bij ons kun je al sinds 1 november 2009 terecht voor frisse looks en hippe coupes. Met eerlijk advies, de nieuwste technieken, de beste producten en een lekker kopje koffie of thee. Dat maakt een bezoek aan onze kapsalon een echte belevenis. Knippen, kleuren, permanenten en föhnen; wij draaien er onze koninklijke handjes niet voor om. Onze specialiteit? De exclusieve krullenkniptechniek CURLSYS. Kom langs en ervaar het zelf! Afspraak maken? Bel naar 0499-577040. Of nog makkelijker; maak je afspraak online!

Ons huismerk; Davines 
Davines is een exclusief Italiaans merk dat staat voor duurzaamheid. En dat zie je terug in hun mooie exclusieve producten; geheel vrij van parabenen en sulfaten, die ook nog eens lekker ruiken en vriendelijk zijn voor dier & milieu. 

Ons team

Anneke

“Op 1 november 2009 opende ik de deuren van HairQueen. En nog steeds knip ik met heel veel plezier in het mooiste pand van Oirschot. Ik ben echt verliefd op onze pas vernieuwde trendy zaak! Vanaf de eerste dag geniet ik van de afwisseling en om van elk kapsel weer een uitdaging te maken. Bij mij kun je ook terecht voor mooie CURLSYS-krullen. Maak snel een afspraak!”

Werkdagen: dinsdag t/m zaterdag

Jessie

“Een half jaar na de opening kwam ik bij HairQueen werken. Ik hoor dus al zo’n beetje bij het meubilair. Maar dat ik hier nog steeds werk zegt natuurlijk al genoeg! Ik zorg graag goed voor mijn klanten, met aandacht, creativiteit en vertrouwen. En dat bijvoorbeeld in combinatie met een ontspannende wasmassage; een aanrader! Ook eens ervaren? Tot snel!”

Werkdagen: dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag

Nathalie

“Op mijn 17e liep ik al stage bij HairQueen. Ik deed daarna ruim 2,5 jaar ervaring op in andere salons. Maar HairQueen beviel me zo goed dat ik hier sinds 2016 weer terug ben! Vooral creatief opsteken, vlechten en een mooie make-up zijn mij favo’s... Dat laat ik ook regelmatig zien tijdens wedstrijden, super gaaf! Heb je krullen? Ik knip ook CURLSYS!”   

Werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag

Neeltje

“Anneke en ik werkten al eerder samen in een andere salon. We zijn dus zo’n beetje samen opgevoed. Toen ik in 2014 bij HairQueen kwam werken voelde dat dan ook meteen als thuiskomen voor mij.  Dat gevoel wil ik ook overbrengen op onze klanten. Ben je al klaar voor een nieuwe, frisse coupe? Uiteraard onder het genot van een lekker kopje thee!”

Werkdagen: woensdag, donderdag en vrijdag

Shakyra

Toen ik op de basisschool zat wist ik al dat ik kapster wilde worden… En nog steeds.. Dus nu dan eindelijk op het ROC allround kapster en daar bij mijn stage in deze kapsalon. Ik hoor hier vaak dat ik leergierig ben en vind het super om mensen een goed gevoel te kunnen gaan geven door middel van een van mijn creaties. Door wekelijks modellen mee te nemen leer ik veel en mag ik steeds meer behandelingen doen bij onze klanten in de salon.

Werkdagen: dinsdag, vrijdag en zaterdag

Onze prijzen

 • Knippen Dames

  €28,00
 • Knippen Heren

  €24,00
 • Knippen Heren (elke 3 weken)

  €13,00
 • Kids t/m 12 jaar

  €20,50
 • Curlsys

  €62,00
 • Creatief drogen / Blowen

  €18,00
 • Föhnen kort haar

  €24,50
 • Opsteken / Föhnen lang haar vanaf

  €28,00
 • Uitgroei (incl. wassen / knippen / blowen)

  €72,00
 • Highlights va. 5 folies

  €35,00
 • Heren knippen (elke 3 weken)

  €13,00
 • Dames knippen en/of verf om de 4 weken: 10% korting

Contact

HAIRQUEEN

Sint Odulphusstraat 3
5688 BA Oirschot

Bel voor een afspraak: 0499-577040 of maak 'm via onze online afsprakenplanner.

HairQueen is lid van de Algemene Nederlandse Kappers Organisatie:

OPENINGSTIJDEN

 • Di t/m Vr

  9.00 tot 18.00
 • Za

  9.00 tot 14.00
 • Zo - Ma

  gesloten
TOP